Listele complete ale câștigătorilor celei de-a V-a ediții a Concursului „Micul Prinț”

Listele complete ale câștigătorilor celei de-a V-a ediții a Concursului „Micul Prinț”

Lista castigatori – arta teatrala

Lista castigatori – creatie literara

Lista castigatori – interpretare poetica si muzicala

Lista castigatori – creatie plastica

Dragi Participanti la Concursul „MICUL PRINT”,

La fiecare editie a acestui concurs am incercat sa oferim premii in carti si cate o diploma fiecarui participant pentru ca miza concursului nostru este, in primul rand, bucuria apropierii de frumos, de carti si de oameni.

Cei mici trebuie sa creasca frumos intr-un mediu propice, iar Targul de Carte LIBREX care se desfasoara intr-un spatiu modern cum este PALAS MALL Iasi vrea sa-si primeasca mereu prietenos cititorii de toate varstele, sa se imprieteneasca cu cei mici de timpuriu pentru ca bucuria lecturii si spectacolul artelor frumoase sa fie transmise firesc de la o generatie la alta. Acesta este conceptul nostru, deviza in care credem din tot sufletul.

Si la aceasta editie, am pregatit premii frumoase. Prin urmare coordonatorii, cadrele didactice sau parintii care i-au inscris pe copii si nu au putut ajunge sambata la festivitatea de premiere sunt rugati:

1) daca sunt din Iasi, sa se prezinte pana vineri, 19 mai 2017, de la ora 9.00 la ora 16.00, la biroul nr. 12 EDITURA, parter, SEDCOM LIBRIS Iasi, Sos. Moara de Foc nr. 4, vizavi de Autogara Iasi Vest (Pacurari) pentru a-si ridica pe baza de carte de identitate premiile si diplomele;

2) pentru cei care nu sunt din Iasi, avem nevoie sa ni se transmita prin email copie dupa cartea de identitate a coordonatorului/parintelui etc. si adresa de livrare a premiilor.

Pentru sectiunile CREATIE LITERARA si CREATIE PLASTICA speram ca decizia noastra de a-i declara castigatori pe toti copiii si a le oferi cate o carte si o diploma, precum si oportunitatea de a fi publicati in primul volum colectiv care va aparea pana la sfarsitul anului in curs sa fie una corecta si sa multumesca pe toata lumea. 🙂

Suntem de parere ca fiecare copil care are un anumit talent trebuie incurajat sa il cultive, sa il dezvolte pentru ca acesta sa ii devina o a doua natura care sa il sustina in viata, intr-un plan compensatoriu, sau sa faca din acesta chiar o profesie, una generatoare de bucurie si speranta pentru cei din jur.

Prin urmare, consideram ca ierarhizarile de tipul premiul I, II sau III nu sunt cele potrivite Concursului nostru. Aici, in aceasta lume a Cartilor, fiecare copil, fiecare om este apreciat pentru ceva special, pentru un talent sau o calitate care il individualizeaza si care face lumea sa fie asa frumoasa cum este de fapt. Pentru ca noi suntem cei care facem zi de zi lumea. Iar daca depinde numai de noi sa o facem frumoasa, atunci va fi mai simplu ca acest lucru sa devina o realitate 🙂

Le dorim tuturor copiilor mult succes si multa bucurie, sa le fie copilaria magica, iar dumneavoastra, coordonatori, profesori, parinti si prieteni ai Micilor Printi si Printese mult curaj, inspiratie si energie in sustinerea acestor frumoase talente!

Sa ne vedem sanatosi la LIBREX 2018, la a sasea editie a MICULUI PRINT!
Asteptam, de asemenea, cu drag, sugestii de imbunatatire a concursului.

Cu prietenie,
Redactor-sef Alina Hucai
Editura SEDCOM LIBRIS Iasi

0742 76 97 72
0232 242 877

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s